Vaststelling bestemmingsplan Rondehoep West 46A

Burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

In zijn vergadering van 28 januari 2021 heeft de gemeenteraad van Ouder-Amstel het bestemmingsplan “Rondehoep West 46A”vastgesteld. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan ziet op het uitbreiden van het bouwperceel van het agrarisch bedrijf dat op die locatie is gevestigd. Hiermee wordt het bouwperceel vergroot naar 1 hectare.

Terinzagelegging:

Het bestemmingsplan Rondehoep West 46A ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 4 maart 2021 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Ouder- Amstel, Vondelstraat 1 in Ouderkerk aan de Amstel. Inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan online via www.ouder-amstel.nl of telefonisch via (020) 496 21 21.

Het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken is tevens digitaal beschikbaar via www.ouder-amstel.nl  onder het kopje “Projecten en plannen/Projecten en plannen”. Het plan is tevens raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl 

(planidentificatienummer ID:NL.IMRO.0437.BPRHW462A-VA01)

Beroep

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan met ingang van 5 maart 2021 gedurende zes weken, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijze niet in staat is geweest.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl.

Voor informatie over de beroepsprocedure kan contact worden opgenomen met onze juridische medewerkers: 020 496 21 21 of gemeente@ouder-amstel.nl.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of digitaal https://digitaalloket.raadvanstate.nl.

Ouder-Amstel, 3 maart 2021

Naar boven