Ontwerp beleidsregels Oosterveld fase 2 en 3

In het Chw bestemmingsplan Oosterveld fase 2 en 3 wordt gewerkt met een aantal open normen. Ter uitvoering van deze open normen zijn beleidsregels opgesteld, waarin is aangegeven hoe deze open norm wordt getoetst. De beleidsregels gaan over de beeldkwaliteit van de woningen (welstand) en de openbare ruimte en landschappelijke inpassing.

De beleidsregels liggen met ingang van 4 maart 2021 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken raadplegen op https://noordenveld.nl/ter-inzage. Mocht u hiertoe niet in de gelegenheid zijn dan kunt u de stukken inzien in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Hiervoor maakt u dan een afspraak met een medewerker van het team Ruimte. De publicatie is te vinden op www.officielebekendmakingen.nl en in het Roder Journaal en De Krant.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de beleidsregels geven. Schriftelijk kunt u uw zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9400 AC Roden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het team Ruimte via het telefoonnummer 14 050.

Zienswijzen zullen worden betrokken bij de uiteindelijke vaststelling van de beleidsregels.

Naar boven