Ontwerp bestemmingsplan ‘Mgr. Ariënsstraat 1 Rijen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Mgr. Ariënsstraat 1 Rijen’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerpbestemmingsplan betreft de herontwikkeling van de voormalige basisschool De Kring naar een woonlocatie. Daarnaast komen er aan de noordzijde woon-zorg woningen. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.bpmgraristr-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast zal er een fysiek exemplaar ter inzage liggen bij de balie van het gemeentehuis.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Oranjestraat 39a in Gilze ligt met ingang van 23 februari 2021 tot en met 5 april 2021, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen.

Voor specifieke vragen over dit project dient een afspraak te worden gemaakt met de projectleider, dhr. Bras, bereikbaar via tel.: 088-3821000.

 

Naar boven