Ontwerpbestemmingsplan Rading 128 te Nieuw-Loosdrecht, ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van 12 woningen en ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Rading 128 en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van 12 woningen aan de Rading 128 ter inzage liggen.

Voor dit plan ligt op grond van artikel 83 en 110a van de Wet geluidhinder en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tevens een ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage.

 

Het plan

Het plan betreft de herontwikkeling van een bedrijfslocatie aan de Rading 128 te Nieuw-Loosdrecht. De bestaande bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en vervangen door een nieuw woongebouw met 12 huurappartementen. Onder het gebouw komt een parkeerkelder.

Ten gevolge van het wegverkeer op de Rading zullen 4 woningen een hogere geluidsbelasting ondervinden dan de voorkeursgrenswaarde genoemd in de Wet geluidhinder.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 23 december 2021 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. U kunt het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl door te zoeken op Rading 128. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1696.BP0001Radng1282021-on00.

Voor het inzien van het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder kunt u een mail sturen aan info@wijdemeren.nl.

Eventueel kunt u een afspraak maken voor het inzien van de stukken op het gemeentehuis.

 

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kunt u een schriftelijk zienswijze op het bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Wijdemeren, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht.

Een zienswijze op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van 12 woningen en het ontwerpbesluit hogere Waarden wet geluidhinder kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijdemeren, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht.

U kunt zienswijzen ook mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen naar telefoonnummer 14 035.

 

Naar boven