VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘SPORENBERGSTRAAT ZEVENBERGSCHEN HOEK” TE ZEVENBERGSCHEN HOEK, GEMEENTE MOERDIJK

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 16december2021 tot en met 26januari 2022 voor een ieder het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Sporenbergstraat Zevenbergschen Hoek’ (planidentificatie NL.IMRO.1709.ZHBPSporenberg-BP20) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan voorziet in de bouw van maximaal 25 woningen op het braakliggende terrein tussen de Sporenbergstraat en Hoofdstraat in Zevenbergschen Hoek. Het bestemmingsplan heeft een flexibele regeling voor woningen waardoor op de huidige woningvraag kan worden aangesloten.

Het plan is naast fysiek ook digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke projectenwebsite www.moerdijk.nl/Randweg-Klundert.

Iedereen kan tot en met 26januari 2022 gebruik maken van de mogelijkheid om in te spreken op het voorontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke reactie richt u aan burgemeester en wethouders van Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of via info@moerdijk.nl onder vermelding van “Inspraakreactie bestemmingsplan Sporenbergstraat Zevenbergschen Hoek”. Voor het eventueel indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u tijdig een afspraak maken via het telefoonnummer 14 0168

Na deze inspraakperiode wordt, met inachtneming van de eventuele inspraakreacties, het ontwerp bestemmingsplan opgesteld. Tegen dat ontwerp bestemmingsplan staat dan voor iedereen de mogelijkheid open om zienswijzen in te dienen.

Op 11 januari 2022 vindt een informatieavond plaats waar het voorontwerp nader wordt toegelicht. Gezien de huidige onzekerheid over het coronabeleid is het nog niet zeker of dit een fysieke of digitale informatiebijeenkomst zal worden. Om deze reden vragen wij belangstellenden zich uiterlijk voor 4 januari 2022 per email aan te melden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar job.dijkstra@moerdijk.nl. Verdere informatie over de vorm en tijdstip van de avond ontvangt u na uw inschrijving per email.

 

Zevenbergen 15-december-2021

Naar boven