VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘OLAVSTRAAT 37 TE ZEVENBERGSCHEN HOEK’, GEMEENTE MOERDIJK

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 9 december 2021 tot en met 19januari 2022voor iedereen het voorontwerp van het bestemmingsplan “Olavstraat 37 te Zevenbergschen Hoek” (planidentificatie NL.IMRO.1709.Olavstraat37ZH-BP20) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt. Dit voorontwerp is opgesteld ten behoeve van de omzetten van een bedrijfslocatie aan de Olavstraat 37 in Zevenbergschen Hoek naar de bouw van 6 grondgebonden woningen en 14 appartementen. Het plan is digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Iedereen kan tot en met 19 januari 2022 gebruik maken van de mogelijkheid om in te spreken op het voorontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke reactie richt u aan burgemeester en wethouders van Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of via mailto:info@moerdijk.nlinfo@moerdijk.nl onder vermelding van “voorontwerp reactie bestemmingsplan “Olavstraat 37 te Zevenbergschen Hoek”. Na deze inspraakperiode wordt, met inachtneming van de eventuele inspraakreacties, het ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Tegen dat ontwerp bestemmingsplan staat dan voor eenieder de mogelijkheid open om zienswijzen in te dienen.

Op dinsdag 14 december 2021 om 18.00 uur zal er een digitaal informatiemoment georganiseerd worden door de initiatiefnemer van dit plan, Zwaluwe. Belangstellenden kunnen de digitale bijeenkomst bijwonen door zich te registeren via de link op de website van Zwaluwe, www.zwaluwe.nl onder woningaanbod, herontwikkeling Olavstraat in Zevenbergschen Hoek. Tevens staat daar meer informatie over de bijeenkomst.

Zevenbergen, 8 december 2021

Naar boven