Ontwerp bestemmingsplan '8e herziening Schil, locatie Huis vanStad en Regio' ter inzage

Ontwerpbestemmingsplan

Het stadskantoor van de Gemeente Dordrecht voldoet niet meer aan de huidige eisen en zeker niet aan die van de toekomst. De nieuwe locatie voor het Huis van de Stad is die van het voormalige belastingkantoor, het driehoekvormige gebouw ernaast en de parkeergarage Veemarkt daarachter.

Voor deze veranderingen passen wij het bestemmingsplan aan.

U kunt dit bestemmingsplan vanaf 2 december 2021 tot 13 januari 2022 bekijken op 3 manieren:

 

U kiest voor Ontwerpbestemmingsplannen en daarna ontwerp bestemmingsplan '8e herziening Schil, locatie Huis van Stad en Regio'

  • 1.

    In de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. De tijden waarop u welkom bent zijn: maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur

Dit staat in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het bestemmingsplan met bijlagen ligt voor zes weken voor iedereen ter inzage.

Heeft u een zienswijze (reactie) op dit bestemmingsplan? Laat uw zienswijze dan weten aan de gemeenteraad. U stuurt vóór 13 januari 2022 een brief naar:

De gemeenteraad

Postbus 8

3300 AA Dordrecht

In uw zienswijze schrijft u dat dit gaat over: zienswijze ontwerp bestemmingsplan '8e herziening Schil, locatie Huis van Stad en Regio'.

Wilt u uw zienswijze liever in een gesprek met ons delen? Maak dan vóór 6 januari 2022 een afspraak via ons telefoonnummer 078 770 4951.

Dordrecht, 1 december 2021

Burgemeester en wethouders van Dordrecht

Naar boven