Ontwerp wijzigingsplan Zuideinde 123, Nieuwkoop

Hierbij maakt het college van de gemeente Nieuwkoop overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingsplan Zuideinde 123, Nieuwkoop met identificatienummer NL.IMRO.0569.NKPkernNkpzuid123-ON01in ontwerp ter visie is gelegd.

De wijzigingsbevoegdheid vindt zijn grondslag in artikel 4.7.4 van het bestemmingsplan Kern Nieuwkoop.

Beschrijving

Het betreft een bestemmingsplan voor het herontwikkelen van een bedrijfslocatie naar 8 grondgebonden woningen.

Inzage

Het plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 25 november 2021 voor een periode van zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien:

  • Op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl (ook benaderbaar via www.nieuwkoop.nl)

  • In het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. Openingstijden: van maandag tot en met woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en 17.45 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 8.30 uur tot 13.00 uur.

Voor het inzien van de stukken is het niet nodig om vooraf een afspraak te maken.

Toelichting op de betreffende stukken is te krijgen bij medewerkers van het Omgevingsloket. Hiervoor dient u wel vooraf een afspraak te maken. Het maken van een afspraak kan via de website van de gemeente (www.nieuwkoop.nl). Kiest u hierbij voor de Activiteit ‘bestemmingsplaninformatie’ en geeft u hierbij aan om welk adres het gaat. Mocht het maken van een afspraak niet lukken of beschikt u niet over internet, neemt u dan telefonisch contact op met het omgevingsloket via telefoonnummer 14 0172.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een belanghebbende een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop. Het adres is Postbus 1, 2460 AA Ter Aar of via info@nieuwkoop.nl.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de bovengenoemde periode een afspraak maken met Mario Hijman van de afdeling RO&G via telefoonnummer 14 0172.

 

Naar boven