ONTWERPWIJZIGINGSPLAN ‘Industrieterrein Haven Cuijk, Korte Oijen 3’

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Industrieterrein Haven Cuijk, Korte Oijen 3’ ter inzage wordt gelegd.

Het plangebied betreft het perceel Korte Oijen 3 te Katwijk (5433 NE). Het plan maakt de wijziging van de bestemming ‘Detailhandel’ naar de bestemming ‘Bedrijf – 2’ mogelijk ten behoeve van de realisatie van een bedrijf voor de op- en overslag van bio grondstoffen.

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 10 november 2021 tot en met dinsdag 21 december 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.KaKorteOijen3-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Taskforce Cuijk, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 10 november 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven