Vastgesteld wijzigingsplan ‘Middelkoop 13-15’, Leerbroek (Vijfheerenlanden)

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken bekend dat het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan Middelkoop 13-15 ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming in een woonbestemming. Het plangebied betreft de percelen Middelkoop 13 en 15 in Leerbroek.

Het vastgestelde wijzigingsplan kan vanaf vrijdag 19 februari tot en met vrijdag 2 april 2021 op de volgende wijze worden ingezien:

  • 1.

    digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer is: NL.IMRO.1961.WPLBMiddelkoop1315-VA01;

  • 2.

    op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Meerkerk aan de Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 088 599 7000.

Beroepsprocedure

Binnen de genoemde termijn kunnen zij, die op tijd een zienswijze bij burgemeester en wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden hebben ingediend en de belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven