Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Katwijk, Gansakker 11’

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Katwijk, Gansakker 11’ ter inzage wordt gelegd.

Het plangebied ligt ter plaatse van Gansakker 11 in Katwijk (postcode 5433 KC). Het plan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ in de bestemming ‘Gemengd’ ten behoeve van de omzetting van de agrarische activiteiten met bedrijfswoning maar een burgerwoning en statische opslag in het bestaande bedrijfsgebouw.

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van dinsdag 2 november 2021 tot en met maandag 13 december 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.WPBuGansakker11-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Rob Harmsen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 1 november 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven