VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘RANDWEG KLUNDERT’ TE KLUNDERT, GEMEENTE MOERDIJK

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 4 november tot en met 15 december 2021 voor een ieder het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Randweg Klundert’ (planidentificatie NL.IMRO.1709.BPBGRandwegKL-BP20) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan voorziet in de aanleg van een randweg om Klundert tussen de Zevenbergseweg en de Stoofdijk. De verkeersdruk in de smalle straten van Klundert is hoog. Door de aanleg van de randweg wordt het doorgaande (zware) verkeer naar buiten Klundert verplaatst. De randweg moet zorgen dat het aantal auto’s en vrachtwagens, dat nu nog door het centrum van Klundert rijdt, flink daalt. Zo wordt de leefbaarheid en veiligheid in en om Klundert verbeterd en de verkeersoverlast terug gebracht.

Het plan is naast fysiek ook digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke projectenwebsite www.moerdijk.nl/Randweg-Klundert.

Iedereen kan tot en met 15december 2021 gebruik maken van de mogelijkheid om in te spreken op het voorontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke reactie richt u aan burgemeester en wethouders van Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of via info@moerdijk.nl onder vermelding van “Inspraakreactie bestemmingsplan Randweg Klundert”. Voor het eventueel indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u tijdig een afspraak maken via het telefoonnummer 14 0168

 

Na deze inspraakperiode wordt, met inachtneming van de eventuele inspraakreacties, het ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Tegen dat ontwerp bestemmingsplan staat dan voor iedereen de mogelijkheid open om zienswijzen in te dienen.

Op 17 november 2021 vindt een informatieavond plaats waar het voorontwerp nader wordt toegelicht. Gezien de huidige onzekerheid over het coronabeleid is het nog niet zeker dit een fysieke of digitale informatiebijeenkomst zal worden. Om deze reden vragen wij belangstellenden zich uiterlijk voor 15 november per email aan te melden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar randwegklundert@moerdijk.nl. Verdere informatie over de vorm en tijdstip van de avond ontvangt u na uw inschrijving per email .

 

Zevenbergen 3-november-2021

 

Naar boven