VOORAANKONDIGING BESTEMMINGSPLAN “Van Krimpen, Molenstraat 42 Standdaarbuiten”

 

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat twee bestemmingsplannen worden voorbereid voor de Molenstraat 42 te Standdaarbuiten.

 

Aanleiding

Voor de Molenstraat 42 is een plan ingediend voor het uitbreiden van het bestaande bedrijf, Van Krimpen. Het bedrijfsperceel wordt uitbreid met circa 10.000 m2. Het bedrijfsperceel wordt daarmee nagenoeg verdubbeld. Niet het gehele bedrijfsperceel wordt bebouwd. De helft van de uitbreiding van het perceel wordt benut voor groenvoorziening en waterberging. Het bedrijfspand wordt uitgebreid met circa 5.500 m2 en wordt gebruikt voor opslag en expeditie. Daarnaast wordt de bebouwing tot een hoogte van 15 meter mogelijk gemaakt.

Deze ontwikkeling past niet in het geldende bestemmingsplan. Daarom wordt voor deze ontwikkeling een nieuw bestemmingsplan opgesteld die de realisatie van de bouwplannen mogelijk maakt.

 

Reageren

Deze bekendmaking is enkel een vooraankondiging. Het is in deze fase nog niet mogelijk om een reactie of zienswijzen in te dienen. Er liggen dan ook geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

 

Later zullen wij via een afzonderlijke publicatie bekend maken wanneer het plan ter inzage wordt gelegd en wat de mogelijkheden zijn om hierop te reageren.

 

Voor meer informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met mevrouw Van Der Spelt van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, te bereiken onder nummer 14 0168.

Naar boven