Vastgesteld wijzigingsplan en besluit hogere waarden Deestersteeg 5 Deest

Burgemeester en wethouders van Druten maken bekend dat zij in haar vergadering van 19 oktober 2021 het wijzigingsplan Deestersteeg 5 Deest heeft vastgesteld. Het plan voorziet in het verplaatsen van de bedrijfswoning naar een iets noordelijker positie. Ook maken burgemeester en wethouders bekend dat de Omgevingsdienst regio Nijmegen namens haar op 14 oktober 2021 hogere waarden heeft vastgesteld voor de realisatie van de bedrijfswoning die een noordelijker positie krijgt. Dit is gedaan op grond van de Wet geluidhinder, het Besluit geluidhinder en het algemeen mandaatbesluit omgevingsdienst regio Nijmegen – gemeente Druten 2019.

Ter inzage

Wilt u de stukken inzien of heeft u vragen? Neem dan contact op met het team vergunningverlening. Op www.druten.nl/vergunningverleners vindt u de contactgegevens. U kunt het wijzigingsplan en het besluit hogere waarden ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0225.BPWdeeDeestersteeg-2103.

Beroep

De termijn voor het indienen van beroep is van 28 oktober 2021 tot en met 8 december 2021. Gedurende deze termijn kan tegen het wijzigingsplan Deestersteeg 5 Deest en het besluit hogere waarden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Wilt u voorkomen dat het wijzigingsplan na de ter inzage termijn wordt uitgevoerd? Dan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Hierbij geldt als voorwaarde dat u ook beroep indient tegen het plan. In de bekendmaking op https://www.officielebekendmakingen.nl/ leest u hoe u dit doet. Hier leest u ook hoe u alleen beroep tegen het plan kunt indienen.

 

Druten, 27 oktober 2021

Burgemeester en wethouders voornoemd,

Mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld, burgemeester

B.P.P. Janssen, secretaris

 

 

 

 

Naar boven