Ontwerp bestemmingsplan Parapluplan Archeologie

Het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat van 22 oktober 2021 tot en met 2 december 2021 ter inzage ligt:

het ontwerp bestemmingsplan Parapluplan Archeologie

Ontwerp bestemmingsplan

Met dit plan gaat voor alle vigerende bestemmingsplannen in de gemeente Oost Gelre dezelfde regeling voor archeologie gelden en wordt het reeds vastgestelde beleid ten aanzien van het onderwerp archeologie door vertaald in de geldende bestemmingsplannen.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerp bestemmingsplan inzien onder plannummer NL.IMRO.1586.BPARCH-OW01.

U kunt schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan indienen

Dit kan alleen gedurende de inzagetermijn. U kunt schriftelijke zienswijzen richten aan de gemeenteraad, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “zienswijze ontwerp bestemmingsplan Parapluplan Archeologie”. U kunt contact opnemen met de afdeling Omgeving voor het indienen van een mondelinge zienswijze, via telefoonnummer (0544) 39 35 35.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven