Aanwijzingsbesluit toezichthouder Omgevingsrecht A (1917493)

De burgemeester van Katwijk en,

Burgemeester en wethouders van Katwijk,

gelet op artikel 5.10, derde lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht;

gelet op artikel 61, derde lid van de Wet veiligheidsregio’s;

gelet op artikel 6:2, tweede lid van de Algemene Plaatselijke Verordening Katwijk (verder: APV) en

gelet op artikel 21, eerste lid van de Erfgoedverordening Gemeente Katwijk,

overwegende,

dat voor het uitoefenen van de toezichthoudende taken binnen het cluster Veiligheid, Toezicht en Handhaving, het noodzakelijk is om toezichthouders aan te wijzen op grond van op grond van de hierboven genoemde wetten en verordeningen en in samenhang met artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht (hierna: de Awb), dat de bevoegdheid tot het aanwijzen van ambtenaren als toezichthouder omgevingsrecht A, gelet op voornoemde bepalingen, bij het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester ligt;

BESLUITEN:

De heer P.J.M. Verhoeven, geboren XX te XX en XX te XX in de hoedanigheid van ambtenaar aan te wijzen als toezichthouder omgevingsrecht A in de zin van artikel 5:11 (in samenhang met afdeling 5.2) van de Awb voor het bepaalde bij en krachtens bovenstaande wetten en verordeningen.

Dit besluit treedt in werking met ingang van 15 oktober 2021.

De burgemeester van de gemeente Katwijk en voor zover het haar bevoegdheid betreft het college van burgemeester en wethouders van gemeente Katwijk,

namens dezen,

Mr. drs. C.M.C. Vrolijk

Clustermanager Vergunningen Toezicht en Handhaving.

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Stuur uw bezwaarschrift naar: burgemeester en wethouders en de burgemeester van Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Vermeld in uw bezwaarschrift uw naam, adres en handtekening, de datum, de omschrijving van het besluit en de reden van uw bezwaar. Graag een kopie van het besluit meesturen.

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk hiervoor op www.katwijk.nl.

Bij spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, van de rechtbank te Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

U dient een kopie van het bezwaarschrift toe te voegen. Digitaal indienen kan ook via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . U moet hiervoor wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.

Naar boven