Vastgesteld “Bestemmingsplan Bedrijventerrein Seingraaf, tweede partiële herziening” en besluit omgevingsvergunning ‘Fresh & Fast’ te Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat de gemeenteraad heeft vastgesteld:

  • het “Bestemmingsplan Bedrijventerrein Seingraaf, tweede partiële herziening” (IDN: NL.IMRO.0226.BPNIEUWGRAAF004-VS01)

Daarnaast hebben burgemeester en wethouders verleend:

  • de omgevingsvergunning voor de bouw van de units 1, 2 en 7 met de volgende activiteiten:

    • -

      Het bouwen van een bouwwerk

    • -

      Het aanbrengen van handelsreclame

    • -

      Het maken van een inrit/uitweg

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een horeca-, leisure- en vrijetijdsconcept met een brandstofverkooppunt voor motorvoertuigen en een oplaadpunt voor fietsen onder de naam Fresh & Fast. Ten behoeve hiervan wordt de huidige bestemming ‘Bedrijventerrein’ gewijzigd naar de bestemming ‘Gemengd’. De locatie is gelegen op de hoek Rivierweg/Driegaardensestraat te Duiven. De omgevingsvergunning betreft de bouw van de units 1, 2 en 7 binnen het concept ‘Fresh & Fast’.

Inzien

Het “Bestemmingsplan Bedrijventerrein Seingraaf, tweede partiële herziening” en het besluit omgevingsvergunning liggen van 14 oktober 2021 tot en met 24 november 2021 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000.

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op de gemeentelijke website, http://0226.roview.net en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0226.BPSEINGRAAF004-VS01.

Coördinatieregeling

Voor dit project is de gemeentelijke coördinatieregeling toegepast. Dit houdt in dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning tegelijk zijn voorbereid en ter inzage zijn gelegd. Door de coördinatieregeling is tegen de gecoördineerde besluiten rechtstreeks beroep bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State mogelijk.

Beroep

Van vrijdag 15 oktober 2021 tot en met donderdag 25 november 2021 kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden;

  • -

    niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt of redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend.

De besluiten treden in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen door degene die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met Monique Giezen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 695 3000.

Naar boven