Ontwerp bestemmingsplan ‘Delfzijl - Markstraat en Oude Schans’

 

Het plan

Het ontwerp bestemmingsplan wijkt af van het voorontwerp bestemmingsplan, dat na bekendmaking op 8 juli 2020 voor de inspraak ter inzage heeft gelegen. In het voorontwerp was de herontwikkeling van de Albert Heijn vestiging aan het plein De Vennen opgenomen. Omdat deze ontwikkeling nog niet volledig is uitgekristalliseerd, is besloten deze ontwikkeling bij het ontwerp uit het plan te halen.

 

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 14 oktober tot en met 24 november 2021 ter inzage. Vanwege de blijvende aandacht voor beheersing van het coronavirus, geven wij de voorkeur aan digitale inzage. De stukken met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan kunt u vinden via ruimtelijkeplannen.nl (het identificatienummer is NL.IMRO.1979.54BP-ON01). De digitale stukken zijn juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale stuk. Kijkt u toch liever de papieren versie in? Maak dan een afspraak bij het Klant Contact Centrum via eemsdelta.nl of via telefoonnummer 14 0596.

 

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn kunt u schriftelijke zienswijzen indienen bij het college van B en W, Postbus 15, 9900 AA te Appingedam of mailen naar: gemeente@eemsdelta.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp "zienswijze ontwerp bestemmingsplan ‘Delfzijl - Markstraat en Oude Schans’. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0596.

 

Naar boven