M.e.r.-beoordelingsbesluit bestemmingsplan Kloos

Het college van burgemeester en wethouders van Alblasserdam maakt bekend dat op grond van artikel 7.17 van de Wet milieubeheer dat de m.e.r. procedure niet van toepassing is.

 

Plangebied

De beoogde ontwikkeling betreft de bouw van maximaal 275 woningen op de voormalige bedrijfslocatie Mercon Kloos aan de Oost Kinderdijk te Alblasserdam.

 

M.e.r .-beoordelingsbesluit

Burgemeester en wethouders hebben besloten dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld. Uit de aanmeldnotitie blijkt dat door de voorgenomen activiteit geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zich voordoen die het opstellen van een milieueffectrapport noodzakelijk maken.

 

Ter inzage

Het besluit ligt van donderdag 4 februari 2021 t/m donderdag 18 maart 2021 voor een ieder ter inzage. De stukken kunt u vinden op de gemeentelijke website: Bestemmingsplan Kloos

 

Zienswijzen

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht waartegen geen zelfstandig bezwaar en beroep mogelijk is. Het maakt deel uit van de onderbouwing van het bestemmingsplan Kloos. Binnen die procedure kunt u zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan.

 

 

Alblasserdam, 3 februari 2021

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven