Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Kasteellaan 48-50 Wijchen, gemeente Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen hebben een omgevingsvergunning verleend voor de activiteit bouwen, uitwegen en voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan. De omgevingsvergunning is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp. De omgevingsvergunning maakt het mogelijk dat aan de kasteellaan 48-50 te Wijchen een kleinschalige woonvoorziening wordt gerealiseerd voor bewoners met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Ter inzage

Schriftelijke stukken zijn op afspraak in te zien bij de balie Bouwen en Leefomgeving in het Huis van de gemeente aan de Kasteellaan 27 in Wijchen. Ook kunt u daar een mondelinge toelichting krijgen. De medewerkers zijn voor het maken van een afspraak telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 088 432 70 00 of per e-mail via bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl. De omgevingsvergunning voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.CTRKasteellaan48-VGOV.

Beroep omgevingsvergunning

De termijn voor het indienen van een beroep bedraagt zes weken en vangt aan op 7 oktober 2021. Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kunt u een voorlopige voorziening vragen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet u indienen bij de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Bij het verzoek om een voorlopige voorziening moet een kopie van het beroepschrift worden bijgevoegd.

U kunt ook digitaal beroep instellen en voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank Gelderland via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening, is griffierecht verschuldigd.

Wijchen, 6 oktober 2021

Burgemeester en wethouders van Wijchen

M. van Beek, burgemeester

drs. R. Boer, secretaris

Naar boven