Ontwerpbestemmingsplan “Well herziening 2021, Wellsedijk 26” (BP1228), Maasdriel

Met dit bestemmingsplan wordt de bouw van maximaal vijf woningen (1 vrijstaande woning, een boven- een benedenwoning, een hoekwoning en een tussenwoning) op het perceel Wellsedijk 26 te Well mogelijk gemaakt. De bestaande woning blijft behouden en krijgt een woonbestemming.

Het perceel wordt opgeknipt in drie delen. Het middelste deel met de bestaande woning blijft behouden. Ten westen van deze woning wordt een perceel gecreëerd voor één nieuwe vrijstaande woning. Ten oosten van de bestaande woning worden vier woningen gerealiseerd, bestaande uit twee rijwoningen en een boven- en benedenwoning op de zuidelijke hoek.

Inzien

Van 7 oktober 2021 tot en met 17 november 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1228-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0263.BP1228-ON01/

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1228' aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw D. van Lienden.

Naar boven