Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Burgemeester en Wethouders van Landerd hebben besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning te verlenen voor:

Runstraat 25a, 5374 AA Schaijk; het bouwen van een woongebouw met twee wooneenheden (dossiernummer HZ-2020-0108)

Zij maken daarom bekend dat de vergunning met ingang van 27 september 2021 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Ruimte. Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep en voorlopige voorziening

Iedereen kan binnen zes weken nadat dit besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de rechtbank ook indien niet eerst zienswijzen zijn ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. De rechter zal vervolgens in de beroepsprocedure toetsen of er sprake is van voldoende belang bij het besluit.

Het beroep kan gestuurd worden naar: Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het beroepschrift moet u ondertekenen en het moet in ieder geval de volgende informatie bevatten:

  • -

    uw naam en adres;

  • -

    de datum;

  • -

    een omschrijving van het besluit waar u het niet mee eens bent;

  • -

    waarom u het niet met dat besluit eens bent.

Het is ook mogelijk om digitaal beroep aan te tekenen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

Nadere informatie of inzien van het plan?

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak voor het inzien van het plan kunt u contact opnemen met mevrouw Stefanie v.d. Burgt via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail (e-mail stefanie.vanderburgt@landerd.nl).

Het gemeentebestuur van Landerd.

Naar boven