Gemeente Oost Gelre - anterieure overeenkomst - De Stegge 5 en Nieuwendijk 5, kadastraal bekend gemeente Lichtenvoorde, sectie P, nummer 468 De Stegge en 467 Nieuwendijk

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24 lid 3 Wro bekend dat er op 7 september 2021 een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 lid 1 Wro is afgesloten met

de initiatiefnemer en eigena(a)r(en) van het perceel aan de De Stegge 5 en Nieuwendijk 5, kadastraal bekend gemeente Lichtenvoorde, sectie P, nummer 468 (De Stegge) en 467 (Nieuwendijk).

De anterieure overeenkomst heeft betrekking op een bestemmingsplan die een woningsplitsing mogelijk maakt.

Omdat de overeenkomst is aangegaan voordat het bestemmingsplan wordt vastgesteld, wordt deze overeenkomst een anterieure (voorafgaande) overeenkomst genoemd. In de anterieure overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de ontwikkelingen op bovengenoemd perceel, de rechten en plichten als ook over de vergoeding van de kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente voornemens is te verlenen.

Ter inzage en informatie

Met ingang van 17 september 2021 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken, dus tot en met 28 oktober 2021, voor iedereen ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met de afdeling Omgeving via 0544 – 39 35 35.

U kunt tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren indienen.

 

Naar boven