Bekendmaking Hogere grenswaarde Wet geluidhinder Haarweg 8

Het college van Woudenberg maakt bekend zij hebben besloten hogere grenswaarde op grond van de Wet Geluidhinder vast te stellen voor een pand (beoogd als woning) op het perceel Haarweg 8, kadastraal sectie WDB0, sectie I, nummer 429 te Woudenberg.

Het besluit ligt vanaf 22 september 2021, gedurende 6 weken ter inzage bij de balie op het gemeentehuis, Parklaan 1 te Woudenberg.

Beroep

Indien u zich niet kunt verenigen met deze beschikking, kunt u een beroepsschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken en vangt aan na de dag waarop het besluit ter is gelegd. Een beroepsschrift kan ook digitaal ingediend worden bij 'het digitale loket rechtspraak'. Voor het indienen van een beroepsschrift dient u griffierecht te betalen.

Het beroep kan worden ingesteld door een:

- belanghebbende in de zin van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht;

- niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht op het ontwerpbesluit heeft ingediend;

- niet-belanghebbende die verschoonbaar geen of te laat een zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het instellen van beroep schorst de werking van de beschikking niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het instellen van beroep een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Raad van State.

 

Naar boven