Gemeenteblad van Middelburg

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
MiddelburgGemeenteblad 2021, 314777overige overheidsinformatieAanvraag vergunning voor uitvoeren schilderwerk aan Sint Antheunisstraat 10 t/m 16, 4331 PP Middelburg

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor uitvoeren van schilderwerk aan Sint Antheunisstraat 10 t/m 16, 4331 PP Middelburg.

Waarom publiceert de gemeente Middelburg dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Middelburg aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Middelburg u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Middelburg een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Middelburg heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen 3 september 2021. Zij neemt daarover waarschijnlijk voor 29 oktober 2021 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Middelburg een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Middelburg. Dit kan via het telefoonnummer 0118 675 000.

 

Zaaknummer D200596