Ontwerp Nota bodembeheer 2021, bodemkwaliteitskaart en bodemfunctieklassenkaart gemeente Geldrop-Mierlo

Het college van burgemeester en wethouders heeft in haar vergadering van 31 augustus 2021 ingestemd met het vrijgeven van de inspraak van de ontwerp Nota bodembeheer 2021, bodemkwaliteitskaart en bodemfunctieklassenkaart.

In de Nota bodembeheer worden de spelregels van het gemeentelijk grondstroombeleid vastgelegd voor hergebruik van schone en licht verontreinigde grond. De bijbehorende bodemkwaliteitskaart kan worden gebruikt als milieuhygiënische verklaring bij grondverzet binnen de gemeente Geldrop-Mierlo. 

De ontwerp Nota bodembeheer, bodemkwaliteitskaart en bodemfunctieklassenkaart liggen vanaf 9 september 2021 tot en met 21 oktober 2021 (zes weken) ter inzage bij de afdeling Ruimte van de gemeente Geldrop-Mierlo, De meent 2 in Geldrop, op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. De stukken zijn tevens te raadplegen via de website van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Binnen deze termijn kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Voor een toelichting op de stukken, ook buiten de genoemde uren, kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken (tel. 14 040).

De zienswijzen moeten worden gericht aan ons college, Postbus 10.101, 5660 GA te Geldrop.

De schriftelijke zienswijzen moeten worden ondertekend en tenminste bevatten:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijzen zijn gericht;

  • 4.

    de motivering/onderbouwing van de zienswijzen.

U kunt u zienswijze ook online (www.geldrop-mierlo.nl/zienswijze) naar ons sturen. Een elektronische brief wordt alleen als een officiële brief in behandeling genomen, als deze met DigiD is ingediend.

Het is ook mogelijk om, gedurende de termijn dat het ontwerp ter inzage ligt, mondelinge zienswijzen in te brengen. Hiervoor kan telefonisch een afspraak worden gemaakt waarna een bijeenkomst zal worden georganiseerd. Degenen die zienswijzen hebben ingebracht, zullen in de gelegenheid worden gesteld beroep tegen het definitieve besluit in te dienen.

Aldus besloten in de vergadering van 31 augustus 2021

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo,

Gemeentesecretaris,

de heer N.J.H. Scheltens

Burgemeester,

de heer J.C.J. van Bree

Naar boven