Vaststelling wijzigingsplan ‘Kerkdriel wijziging 2021, Uitingstraat 34’ (BP1201)

Het college heeft het wijzigingsplan ‘Vaststelling wijzigingsplan ‘Kerkdriel wijziging 2021, Uitingstraat 34’' op 31 augustus 2021 ongewijzigd vastgesteld.

Met dit plan wordt het gebruik van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing aan de Uitingstraat 34 te Kerkdriel voor stalling/opslag gelegaliseerd. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Maasdriel, sectie N, nummer 1431.

Inzien

Van 8 september tot en met 20 oktober 2021 ligt het wijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.   

U kunt het wijzigingsplan ook vinden op

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1201-VG01  

De bronbestanden zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0263.BP1201-VG01/

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen schriftelijk beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift binnen de beroepstermijn naar de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn is zes weken en begint op de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd en loopt in dit geval van 9 september 2021 tot en met 20 oktober 2021. Vermeld altijd de redenen van uw beroep en stuur een kopie van het besluit mee.

De mogelijkheid van beroep bestaat in ieder geval als u belanghebbende bent bij het besluit. Als u géén belanghebbende bent, dan gelden aanvullende voorwaarden, te weten:

- tijdens de voorbereidingsprocedure mocht een ieder zienswijzen indienen, en;

- u heeft ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een zienswijze in te dienen. Heeft u dat niet gedaan, dan kunt u alleen een beroepsschrift indienen als het niet uw schuld is dat u geen zienswijze heeft ingediend.

Dit besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, ook als u beroep instelt. Als u dit niet wilt, vraag dan de Voorzieningenrechter een voorlopige voorziening te treffen. U stelt hiervoor een verzoekschrift op. Dit kan alleen als u ook beroep heeft ingesteld en uw zaak spoed heeft. Dit verzoekschrift richt u aan de Voorzieningenrechter van de Raad van State.

Het instellen van beroep en het indienen van een verzoekschrift kan ook digitaal. Kijk op de site https://digitaalloket.raadvanstate.nl voor de voorwaarden. U moet wel rekening houden met kosten (griffierecht).

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar een medewerker van team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven