Ontwerpbestemmingsplan “Oploo, De Blauwe Beek” gemeente Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Oploo, De Blauwe Beek” (NL.IMRO.1702.3BPDeBlauweBeek-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Aan de westzijde van Oploo, gelegen tussen de Blauwstraat en de Kleine Beek gaat het woningbouwproject ‘De Blauwe Beek’ ontwikkeld worden. In het plangebied worden maximaal 90 woningen gebouwd voor diverse doelgroepen en met een mix van woningtypen. Hiervoor moet een nieuw bestemmingsplan worden opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet daar in.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van dinsdag 31 augustus 2021 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Als u de stukken op het gemeentehuis wilt inzien, kunt u contact opnemen met de contactpersoon onder aan deze publicatie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, vul dan bij plannaam NL.IMRO.1702.3BPDeBlauweBeek-ON01 in.

Gedurende bovengenoemde termijn kan door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: Gemeente Sint Anthonis, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Strategie & Ontwikkeling. U kunt hiervoor contact opnemen met Niels Cooijmans of Menno ter Avest, beiden via telefoonnummer: 0485-388 888.

Sint Anthonis, 30 augustus 2021

Naar boven