Ontwerp bestemmingsplanwijziging ‘Buitengebied wijziging 2021, Drielse Veldweg 35’ (BP1237)

Deze ontwerp bestemmingsplanwijziging maakt het mogelijk om op grond van het beleidskader ‘Vrijkomende Agrarische Bedrijfsgebouwen’ het agrarische bouwvlak aan de Drielse Veldweg 35 om te zetten in de bestemming ‘Wonen’. De bestaande gebouwen en voorzieningen inclusief de bedrijfswoning worden gesloopt. Op het perceel mag één vrijstaande burgerwoning van maximaal 1.000m3 met bijbehorende bijgebouwen worden opgericht. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Maasdriel sectie P nummer 778.

Inzien

Van 29 juli tot en met 8 september 2021 ligt het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1237-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via de website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0263.BP1237-ON01/

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1237' aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer S. Bosch.

Bekendmaking ontwerpbesluit wet geluidhinder

Ten behoeve van het bovengenoemde voornemen voor het oprichten van één vrijstaande woning aan de Drielse Veldweg 35 te Velddriel is het college van Maasdriel van plan een hogere geluidsbe­lasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vast te stellen.

Inzien

Het ontwerpbesluit en het verzoek voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) ligt in dezelfde periode van 29 juli tot en met 8 september 2021 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeen­tehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen over het ontwerpbesluit bij het college van Maasdriel, Post­bus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen uw zienswijzen bij voorkeur schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend medewerker de heer S. Bosch of zijn collega’s. 

Kerkdriel, 29 juli 2021

Naar boven