Inspraak concept Transitievisie Warmte

Net zoals elke andere gemeente stelt Maasdriel een Transitievisie Warmte op. In deze visie komt te staan welke alternatieven er zijn voor aardgas in Maasdriel en welke technische oplossing per wijk het beste past. Ook wordt in de Transitievisie Warmte duidelijk welke stappen de gemeente gaat zetten om ervoor te zorgen dat er in 2050 geen aardgas meer gebruikt wordt in de gebouwde omgeving. Inmiddels is de conceptversie van de Transitievisie Warmte opgesteld na gesprekken met onze inwoners en andere stakeholders. Het college van B&W heeft besloten deze conceptversie van de Transitievisie Warmte ter inzage te leggen.

Inzien

Van 27 juli tot en met 21 september ligt de conceptversie van de Transitievisie Warmte en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt de conceptversie van de Transitievisie Warmte ook vinden op onze website www.maasdriel.nl/transitievisiewarmte/ .

Reageren

Alle (rechts-)personen die in de gemeente Maasdriel wonen of een belang hebben, kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Inspraakreacties stuurt u onder vermelding van Transitievisie Warmte aan: Het college van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

U kunt uw inspraakreactie ook via e-mail toesturen (tvw@maasdriel.nl) onder vermelding van Transitievisie Warmte. Als u uw inspraakreactie mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar Roëlle Venema.

 

Kerkdriel, 27 juli 2021

Naar boven