Gemeenteblad van Brielle

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
BrielleGemeenteblad 2021, 246166omgevingsvergunningAanvraag vergunning voor het plaatsen van een dakkapel op het voor- en achterdakvlak, Til 6 in Brielle (Zaaknummer WABO-2021-0243 Esuite 170092021)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd het plaatsen van een dakkapel op het voor- en achterdakvlak, Til 6 in Brielle.

Een omgevingsvergunning wordt bij het college aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het college u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het college een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Het college heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 22-07-2021. Gemeente Brielle neemt daarover waarschijnlijk 16-09-2021 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert Gemeente Brielle een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de Gemeente Brielle. Dit kan via het telefoonnummer 0181-471111.

 

[