Vastgesteld bestemmingsplan Supermarkten

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 juli 2021 het bestemmingsplan Supermarkten in Bergen gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Met het voorliggende bestemmingsplan worden supermarkten binnen de geldende detailhandelsbestemmingen uitgesloten, daar waar ze op basis van het nieuwe beleid niet gewenst zijn.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het raadsbesluit en vastgestelde bestemmingsplan zijn met ingang van 2 augustus 2021 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.BPSupermarkten-B001. Daarnaast ligt het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4, Alkmaar.

Wilt u de besluiten fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen via telefoonnummer 072 – 888 0000 of via e-mail: thomasvanderzande@debuch.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuis beperkt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen (NH), tel. 072 – 888 0000 of via e-mail: thomasvanderzande@debuch.nl.

Bergen (NH), 31 juli 2021

Naar boven