Vastgesteld bestemmingsplan Pastoor Kikkenweg ong. te Cadier en Keer

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Eijsden-Margraten op 13 juli 2021 bestemmingsplan ‘Pastoor Kikkenweg ong.’, gewijzigd heeft vastgesteld (planidenficatienummer NL.IMRO.1903.BPPastKikkenweg-VG01).

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming naar wonen ten behoeve van realisatie van een levensloopbestendige woning op het perceel Pastoor Kikkenweg ong. te Cadier en Keer. Tegelijkertijd wordt de bestemming ‘Agrarisch-Agrarisch bedrijf’ verkleind.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 29 juli 2021 tot en met woensdag 8 september 2021 ter inzage in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten. Voor inzage in het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488. Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.BPPastKikkenweg-VG01.

Belanghebbenden en andere (rechts)personen die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht alsmede belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht kunnen binnen de termijn van de terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In deze situatie wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Eijsden-Margraten, 28 juli 2021

 

Naar boven