Bekrachtiging vastgesteld bestemmingsplan ‘ Buitengebied Holten, uitbreiding camping de Holterberg’

Op 31 maart 2021 heeft de Raad van State een tussenuitspraak gedaan over het bestemmingsplan ‘Buitengebied Holten, uitbreiding camping de Holterberg’ en de raad van de gemeente Rijssen-Holten opdracht gegeven een gebrek in het onderhavige plan ‘Buitengebied Holten, uitbreiding camping de Holterberg’ op onderdelen te repareren.

Op 24 juni 2021 heeft de raad het op 11 mei 2020 vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied Holten, uitbreiding camping de Holterberg’ aangevuld en bekrachtigd. Het bestemmingsplan bevat een nadere motivering voor de kwantitatieve onderbouwing van het eerdere bestemmingsplan. Het plan is voor wat betreft de regels en de verbeelding ongewijzigd.

De onderbouwing is bij het bekrachtigingsbesluit gevoegd. Het onderzoek is via de bijgevoegde link op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1742.GUBPB2021-0401 te raadplegen.

U kunt het plan vanaf 29 juli tot en met 9 september 2021 inzien bij het loket Ruimte of digitaal op www.rijssen-holten.nl/bekendmakingen. Hier vindt u ook aanvullende juridische informatie. Alleen belanghebbenden die beroep hebben ingesteld tegen het oorspronkelijke bestemmingsplan kunnen op deze onderbouwing reageren door opnieuw beroep in te stellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het overige deel van het bestemmingsplan is er geen gelegenheid meer inhoudelijk te reageren. Belanghebbenden die reeds beroep hebben ingesteld hoeven dat niet alsnog te doen. Zij worden via de Afdeling geïnformeerd over het vervolg.

Rijssen, 29 juli 2021

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rijssen-Holten

Namens deze:

A.C. Hofland, burgemeester

A.C. van Eck, gemeentesecretaris

Naar boven