Vaststelling bestemmingsplan “Rummeling 7 te Maarheeze”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, dat de gemeenteraad in de openbare vergadering van 13 juli 2021 het bestemmingsplan “Rummeling 7 te Maarheeze” ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Doel van de bestemmingsplanwijziging

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘agrarisch’ met de aanduiding ‘intensive veehouderij’ naar Recreatie met als doel de realisatie van een bed & breakfast met overnachtingsmogelijkheden voor paarden.

 

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan “Rummeling 7 te Maarheeze’, de bijbehorende bijlagen en het raadsbesluit liggen gedurende een termijn van 6 weken ter inzage, ingaande op 24 juli 2021 tot en met 3 september 2021.

Het vastgestelde bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (via IMRO-codering: NL.IMRO.1706.BPBG3072-VAS1). Het bestemmingsplan bestaat uit de verbeelding, regels, toelichting en bijbehorende documenten. Tevens is een exemplaar in te zien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel.

 

Beroep

Tegen het besluit van de gemeenteraad tot het vaststellen van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden gedurende de termijn voor de terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Inwerkingtreding

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Om te voorkomen dat het bestemmingsplan in werking treedt, kan een belanghebbende die tijdig beroep heeft ingesteld, binnen de beroepstermijn van zes weken ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wanneer een belanghebbende beroep heeft ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening heeft ingediend, treedt het bestemmingsplan in werking op het moment dat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven