Ontwerpbestemmingsplan (3.1 Wro) "Uitbreiding bouwvlak Rootsdijk 4 en 4A te Panningen"

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan "Uitbreiding bouwvlak Rootsdijk 4 en 4a Panningen" ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de uitbreiding van het bouwvlak en het ter plaatse aanwezige glastuinbouwbedrijf aan de Rootsdijk 4 en 4a in Panningen.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 16 juli 2021 tot en met 26 augustus 2021.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0252-ON01;

  • Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar. Voor zover de zienswijze zich richt op het ontwerpbestemmingsplan, zal deze ter behandeling worden voorgelegd aan de gemeenteraad bij het voorstel over vaststelling van het bestemmingsplan.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met een van de medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Naar boven