Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan ‘Begstaete’ te Waalre

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 06-07-2021 bestemmingsplan ‘Begstaete’ (NL.IMRO.0866.BP00201-0301) heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage vanaf 16-07-2021 tot en met 26-08-2021.

Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorend raadsbesluit ligt tijdens de hierboven genoemde termijn ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u (op afspraak) ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Daarnaast kunt u het plan raadplegen via de gemeentelijke website: www.waalre.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op bestemmingsplannen of planID (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00201-0301).

(NB in verband met de maatregelen vanwege het coronavirus, is het gemeentehuis beperkt geopend en enkel op afspraak. Voor de actuele openingstijden verzoeken wij u de website van de gemeente te raadplegen, www.waalre.nl.)

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het, indien u tijdig beroep heeft ingesteld, mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Waalre, 14-07-2021

Naar boven