Voornemen ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)

Uit onderzoek door de gemeente Eijsden-Margraten blijkt dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Het adresonderzoek leverde geen resultaat op.

Dat wil zeggen dat deze persoon voor de gemeente, administratief gezien, verblijft op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland woont.

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeente Eijsden-Margraten het voornemen heeft onderstaande persoon, op de datum genoemd bij de betreffende persoon, uit te schrijven naar onbekend land.

Het betreft:

Naam, voorletters

Geboren

Uitgeschreven per

Wirths, I.S.

10-07-1999

09-06-2021

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande persoon verblijft, neem dan contact op met het KlantContactCentrum (KCC) van de gemeente Eijsden-Margraten via 043 458 84 88.

U kunt de gemeente ook mailen via info@eijsden-margraten.nl.

Een ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande persoon geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kan aanvragen.

Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag en/of een andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kan worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW.

Deze mogelijke consequenties maken het daarom zo belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Belanghebbenden kunnen als zij het niet eens zijn met dit voornemen, binnen vier weken na publicatie van dit voornemen hun zienswijze schriftelijk of mondeling (na het maken van een telefonische afspraak) kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders via reeds genoemde contactgegevens. Een brief dient men te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, Postbus 10 6269 ZG Margraten. U mag zelf een zienswijze indienen. Ook kunt u iemand machtigen (advocaat of een derde) om dit voor u te doen, maar dit is niet verplicht.

Na vier weken wordt over het voornemen een definitief besluit genomen. Het formele besluit tot uitschrijving zal tevens op deze wijze worden gepubliceerd.

 

Eijsden-Margraten, 30-6-2021

 

Naar boven