verleend omgevingsvergunning Ram 4 te Elst

De gemeente Overbetuwe heeft op 7 juni 2021 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer HOV-21-1176 voor het plaatsen van een dakkapel op de voorgevel op locatie Ram 4 te Elst. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Bouw

Inzage

Wilt u de documenten van het besluit inzien of meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Overbetuwe, antwoordnummer 175, 6660 VB Elst. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 9 juni 2021 en bedraagt 6 weken. Het indienen van een bezwaarschrift of een beroepschrift houdt een besluit niet tegen. Als u wilt dat een besluit niet wordt uitgevoerd, moet u naast het bezwaarschrift ook een zogeheten verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Stuur een kopie van het bezwaarschrift mee. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor griffierechtbetaalt. U kunt digitaal om een voorlopige voorziening vragen via http://loket.rechtsraak.nl/bestuursrecht.

Naar boven