Agenda Opinieraad Bestuur 28 januari 2021

donderdag 28 januari 2021

aanvang: 19.30 uur

locatie: raadzaal

 

In verband met de corona uitbraak is de publieke tribune gesloten. De vergadering wordt uitgezonden via de website van de gemeente. Het is mogelijk in te spreken bij de agendastukken, ingekomen stukken of op een onderwerp dat u zelf in wil brengen. Voor aanmelding en meer informatie kunt u de griffier bellen of een e-mail sturen (0164-611308 of c.adriaanse@woensdrecht.nl.)

 

Opening door de voorzitter M.R.G. Adriaansen

 

1. Vaststellen van de agenda

2. Vaststellen van de besluitenlijst van de openbare vergadering van de opinieraad van 3 december 2020

3. Mededelingen

3.a Mondelinge terugkoppeling uit de financiële commissie door de voorzitter

4. Insprekers bij ingekomen stukken

5. Vragenronde (maximaal 30 minuten)

 

Te behandelen zaken

 

6. Budgetoverheveling 2020

Het college vraagt de raad in te stemmen met het overhevelen van budgetten van 2020 naar 2021 voor een totaal effect van € 300.235 en de daarmee samenhangende 2e begrotingswijziging 2021 vast te stellen.

7. Aanvraag rijksbijdrage in de gemaakte kosten betreffende conventionele explosief uit de Tweede Wereldoorlog (suppletie gemeentefonds t.b.v. bommenregeling)

Aan het Akkerenven is vorig jaar een exposief geruimd. De gemeente kan op aanvraag de kosten daarvoor gedeeltelijk vergoed krijgen. De raad dient de hoogte van de kosten vast te stellen

8. Ter bespreking gevraagde ingekomen stukken

D1. Overzicht moties en toezeggingen

 

Sluiting

 

Indien u wilt inspreken, wordt u er op geattendeerd dat een inspraakreactie maximaal 5 minuten mag duren en dat er maximaal 30 minuten inspreektijd per vergadering is.

 

U wordt er op attent gemaakt dat er camera-opnames worden gemaakt die via internet worden uitgezonden en daarop terug te zien zijn. Het is niet uit te sluiten dat u daarbij in beeld komt.

 

Naar boven