Voorbereiding bestemmingsplan Rijsenhout Grote Poellaan

De gemeente Haarlemmermeer is voornemens een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden: “Rijsenhout Grote Poellaan” (artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening).

Het bestemmingsplan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGrysgrotepoelln-A001.

Het plangebied van dit bestemmingsplan betreft de gronden tussen de Grote Poellaan 3 en 7 en de Grote Poellaan 7 en 13 in Rijsenhout. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door woningbouw, braakliggende tuinbouwgronden en andere bedrijvigheid. Aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door lintbebouwing aan de Leimuiderdijk met daarachter de Westeinderplassen. Aan de zuidzijde grenst het plangebied aan woningbouw en aan de westzijde tevens aan inactieve glastuinbouwbedrijven en andere bedrijvigheid.

Het bestemmingsplan maakt drie woningen mogelijk

Van de voorgenomen voorbereiding liggen geen stukken ter inzage. Ook is het nu niet mogelijk om zienswijzen in te dienen. Het is evenmin aan de orde dat een onafhankelijke instantie gelegenheid krijgt om nu advies uit te brengen over het voornemen.

Op www.officielebekendmakingen.nl wordt op een later moment bekendgemaakt wanneer u op dit plan inhoudelijk kunt reageren en wanneer u stukken kunt inzien.

 

Naar boven