Ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase voor het oprichten van twee vrijstaande woningen aan de Parnashofweg 29 /29A in Leidschendam

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning eerste fase te verlenen voor het oprichten van twee vrijstaande woningen aan de Parnashofweg 29 / 29A in Leidschendam.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 21 januari 2021 t/m woensdag 3 maart 2021 digitaal ter inzage bij het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). De stukken zijn in te zien op www.overheid.nl/overuwbuurt en deels op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1916.Parnashofwg29en29A-ON01)

Zienswijze

Tijdens de terinzage termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14070, vermeld hierbij zaaknummer 645529.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

 

Naar boven