Ontwerpbesluit Hogere grenswaarden wegverkeerslawaai

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat het ontwerpbesluit hogere grenswaarden wegverkeerslawaai ter inzage ligt ten behoeve van één woning in het woningbouwplan Molengaerde te Kessel.

 

De hogere grenswaarden ziet concreet op de realisering van één woning op de locatie Schijfweg-Zuid ong. in Kessel. De voorkeursgrenswaarde voor de geluidsbelasting door verkeer op geluidsgevoelige objecten is 48 dB. Uit het uitgevoerde akoestisch onderzoek blijkt dat de voorkeursgrenswaarde bij de genoemde woning wordt overschreden.

 

Het besluit Hogere grenswaarde ligt ter inzage van 21 mei 2021 tot en met 2 juli 2021 in het gemeentehuis van Peel en Maas. Vanwege de corona pandemie zijn de genoemde stukken alleen op afspraak fysiek in te zien. Hiervoor kunt u contact opnemen met Laurie van Melick.

 

Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden een schriftelijke zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 7088, 5980 AB in Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt een afspraak met Laurie van Melick.

 

Panningen, 19 mei 2021

 

Naar boven