Omgevingsvergunningsvrij gebleken voor bouwen overkapping, Tapuit 2 Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben geweigerd:

 

Voor: bouwen overkapping

Locatie: Tapuit 2 Boxmeer

Datum verzonden: 8-11-2021

 

Bezwaar

Tegen dit besluit kan bezwaar worden gemaakt bij het college van Burgemeester en Wethouders. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.boxmeer.nl/bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit echter niet.

Indien onverwijlde spoed dit vereist kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift tevens de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U kunt ook digitaal een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Ook daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Indien u stukken in wilt zien, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Indien u vragen heeft over een omgevingsvergunning dan kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 12.15 uur op telefoonnummer (0485) 585911.

Naar boven