Bestemmingsplan Artikel 30-herziening Natuurgebied Veluwe van de gemeente Ede

 

Per abuis is van de voorschriften van het Bestemmingsplan ‘Artikel 30-herziening Natuurgebied Veluwe van de gemeente Ede’ (NL.IMRO.02280000VeluArt30-) een onvolledige versie op www.ruimtelijkeplannen.nl gepubliceerd. Op 28 april 2021 is de volledige versie van genoemd bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl gepubliceerd.

Waarom is het plan opnieuw gepubliceerd?

De voorschriften van het genoemde bestemmingsplan zijn opnieuw gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl, omdat in het eerder gepubliceerde bestemmingsplan de pagina’s 49 en 50 van de voorschriften ontbraken.

Inzage

Het plan en de daarbij behorende stukken kunt u inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 14 0318.

Beroep

Omdat het opnieuw publiceren slechts een administratieve handeling is en er geen inhoudelijke wijzigingen aan het bestemmingsplan zijn aangebracht is er geen mogelijkheid om in beroep tegen het bestemmingsplan te gaan bij de Raad van State.

Naar boven