Kennisgeving Ontwerp-bestemmingsplan

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsdelta maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ''Blokstad 1, Appingedam'' met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Omschrijving bestemmingsplan

Met het ontwerp-bestemmingsplan ''Blokstad 1, Appingedam'' wordt de op het perceel aanwezige bedrijfswoning en bijbehorend erf planologisch afgescheiden van het bedrijf met bestemming 'Bedrijf – 2' en de bestemming van de woning omgezet in een reguliere woonbestemming 'Wonen – E1'.

T er inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt van 29 april 2021 tot en met 10 juni 2021 ter inzage in het gemeentehuis aan het Johan van den Kornputplein 10 in Delfzijl. In het gemeentehuis kunt u alleen voor noodzakelijke zaken terecht. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage.

De genoemde stukken kunnen ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1979.APP9902TLBlokstad1-ON01. De digitale versie van het plan is de juridisch bindende versie. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

 

Geeft u er toch voorkeur aan om de papieren versie in te zien, dan kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.eemsdelta.nl/afspraak-maken of via telefoonnummer 140596. Onze medewerkers gaan dan met u op zoek naar een oplossing.

 

Zienswijze

Het is voor een ieder mogelijk om een zienswijze te geven op het ontwerp-bestemmingsplan ''Blokstad 1, Appingedam''. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Eemsdelta, Postbus 15, 9900 AA te Appingedam. Uw zienswijze kunt u ook sturen naar het e-mailadres gemeente@eemsdelta.nl, ter attentie van de gemeenteraad. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de gemeente Eemsdelta via telefoonnummer 140596. Een zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van uw naam en adres.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de heer R.P. Kamstra van het team RO & ERCT. Hij is bereikbaar via (0596) 69 11 70 of via rense.kamstra@eemsdelta.nl.

 

Naar boven