Gemeenteblad van Woudenberg

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
WoudenbergGemeenteblad 2021, 128855Beschikkingen | aanvraagGemeente Woudenberg - meldingen Activiteitenbesluit - oprichten van een horecabedrijf - De Nieuwe Poort 2, Woudenberg

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Woudenberg hebben op 3 en 23 januari 2020 een melding ontvangen van M.J. Rommers te Woudenberg. Het gaat om meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer. De meldingen hebben betrekking op het oprichten van een horecabedrijf aan De Nieuwe Poort 2 in Woudenberg en hebben zaakkenmerk Z-MLD-2020-0147 en Z-MLD-2020-0576.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Genoemde instelling valt onder de algemene regels van het Activiteitenbesluit.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.