Gemeenteblad van Emmen

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
EmmenGemeenteblad 2021, 110948Overige besluiten van algemene strekkingConceptnota verblijfsrecreatie ‘Visie op de verblijfsrecreatie in de gemeente Emmen’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op 6 april 2021 de conceptnota Verblijfsrecreatie ‘Visie op de verblijfsrecreatie in de gemeente Emmen’ heeft vastgesteld. U kunt de conceptnota bij het KlantContactCentrum van het gemeentehuis bekijken. Maak hiervoor wel een afspraak. U kunt hem ook digitaal bekijken via kolom hier links.

 

In de conceptnota kunt u lezen hoe wij denken over verblijfsrecreatie in onze gemeente. Ook staan hier richtlijnen in voor ondernemers die plannen hebben in verblijfsrecreatie. Wij hopen dat wij deze bedrijfstak op deze manier goed kunnen helpen groeien. Uiteindelijk willen we het verblijfstoerisme versterken op kwaliteit. We willen vooral dat bezoekers vaker blijven overnachten, meer geld uitgeven en dat meer inwoners van de gemeente Emmen een baan krijgen in de verblijfsrecreatie. Later dit jaar besluit de raad over de vaststelling van de definitieve nota.

 

Zienswijze

Van 8 april tot en met 20 mei 2021 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze opsturen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA in Emmen. Vermeld hierbij het zaaknummer 47447-2021. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.