VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN ‘Buitengebied 2010, Klaasstokseweg 11 Haps’

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2010, Klaasstokseweg 11 Haps’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

 

Het plangebied is gelegen aan de Klaasstokseweg 11 tussen de kernen Haps en Vianen in de gemeente Cuijk. Het plan beoogt de aanpassing van de vorm van de woonbestemming voor het oprichten van een nieuwe schuur en de legalisering van een tuinhuis.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vier weken ter inzage van woensdag 15 april 2020 tot en met dinsdag 12 mei 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPKlaasstokseweg11-VO01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer J. Janzen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 14 april 2020

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

Naar boven