GEWIJZIGDE PUBLICATIE

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Groot Mariadal’ te Roosendaal

NL.IMRO.1674.2105GROOTMARIADAL-0201

ligt vanaf maandag 23 maart 2020, gedurende acht weken ter inzage (de inspraaktermijn is verlengd).

Planinhoud

Doel van het bestemmingsplan Groot Mariadal is het bieden van de juridisch-planologische basis voor de integrale gebiedsontwikkeling van het gebied Mariadal en omgeving. Deze gebiedsontwikkeling voorziet -voor zover vallend binnen de grenzen van dit bestemmingsplan- in transformatie en herbestemming van het klooster Mariadal en de daarbij behorende kloostertuin. Ook het nieuwe Huis van Roosendaal (Stadskantoor), alsmede woningbouwontwikkeling op de gronden achter en naast het Stadskantoor alsmede het realiseren van een nieuw Kindcentrum Jeroen Bosch maken onderdeel uit van het bestemmingsplan.

Inspraakbijeenkomst

Vanwege de coronacrisis kan de eerder geplande inspraakbijeenkomst niet doorgaan. Wel kunt u desgewenst een afspraak maken om een mondelinge inspraakreactie naar voren te brengen. Bel u daarvoor naar de gemeente 14 0165 en vraagt u naar René Kools. U kunt ook een afspraak maken door een mail te sturen: r.kools@roosendaal.nl 

Reageren

Het is ook mogelijk om binnen de aangegeven termijn schriftelijk te reageren bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5000, 4700 KA Roosendaal (onder vermelding van zaaknummer 243745).

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan kan tijdens de hierboven aangegeven periode door iedereen (alleen op afspraak) worden geraadpleegd in Klooster Mariadal, Vincentiusstraat 7 te Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.roosendaal.nl/groot-mariadal treft u de nodige informatie aan over het bestemmingsplan.

 

Roosendaal, 10 april 2020

Naar boven